Kone Ja Kari

Autohuolto Sastamalassa


OLEMME SULJETTU VIIKOLLA 40

Kone Ja Kari on monimerkkikorjaamo Sastamalassa, Kiikan taajamassa. Korjaamme ja huollamme kaikki merkit asiantuntemuksella ja tarjoamme laajat autohuoltopalvelut.


Laatutakuu

Annamme työllemme laatutakuun. Mikäli työstä johtuvia ongelmia ilmenee, korjaamme ne veloituksetta.  Käytämme laadukkaita varaosia, joiden takuu on vähintään 6 kuukautta, yleensä 12 kuukautta. Joillakin osilla takuuaika on pidempi. Jos osa rikkoutuu takuuaikana, vaihdamme sen veloituksetta.

Optimointipalvelut

Haluatko autostasi enemmän irti? Enemmän vääntöä? Taloudellisempaa polttoaineen kulutusta? Ota yhteyttä Kone Ja Kari Sastamalassa. Optimointipalveluillamme autostasi saadaan parhaimmat puolet irti. Teemme töitä yhteistyössä Chip Tuning Finland kanssa

Chip-tuning Suomessa

Chip-tuning tulee terminä englannin kielestä, suomalainen muunnos sanalle olisi lastutus- tai optimointipalvelu. Auton optimoinnissa säädämme autoasi ohjaavaa elektroniikkaa. Näin pystymme vaikuttamaan autosi suorituskykyyn ja tehoihin. Elektroniikkaa säätelemällä pyritään vaikuttamaan ennen kaikkea sinne, mistä tehot ja suorituskyvyt puuttuvat, eli niin sanotuille kuolleille kierrosalueille.

Lastutus säästää lompakko ja luontoa

Lastutusta käytetään paljon pienentämään polttoaineen kulutusta. Kun autoon saadaan tehoja lisää, pienenee polttoaineen kulutus ja sitä myötä myös luonnon kuormitys. Auton optimointi on siis paitsi taloudellista, myös ekologista.

Tilaa optimointipalvelut Sastamalasta

Ota yhteyttä Kone Ja Kariin jo tänään ja varataan aika optimointipalveluille. Sijaitsemme Sastamalassa Kiikan taajamassa. Katso yhteystiedot!