Kone Ja Kari

Autohuolto Sastamalassa


OLEMME SULJETTU VIIKOLLA 40

Kone Ja Kari on monimerkkikorjaamo Sastamalassa, Kiikan taajamassa. Korjaamme ja huollamme kaikki merkit asiantuntemuksella ja tarjoamme laajat autohuoltopalvelut.


Laatutakuu

Annamme työllemme laatutakuun. Mikäli työstä johtuvia ongelmia ilmenee, korjaamme ne veloituksetta.  Käytämme laadukkaita varaosia, joiden takuu on vähintään 6 kuukautta, yleensä 12 kuukautta. Joillakin osilla takuuaika on pidempi. Jos osa rikkoutuu takuuaikana, vaihdamme sen veloituksetta.

Autohuolto

Kone Ja Kari on asiantunteva autohuoltamo Sastamalassa. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi autohuollot yhdestä osoitteesta, kaikille automerkeille. Määräaikaishuollot, vuosihuollot, erilaiset autosähkötyöt, lisälaitteiden asennukset ja huollot ja paljon muuta hoitaa Kone Ja Kari asiantuntemuksella.

Määräaikaishuollot

Määräaikaishuolto tehdään yleensä noin 3 vuoden tai 60 tuhannen km:n välein. Määräaikaishuollossa vaihdetaan aina moottoriöljy, öljysuodatin ja raitisilmasuodatin. Näiden lisäksi teemme autovalmistajasi määrittelemät tarkastukset ja tarvittavat huoltotoimenpiteet. Määräaikaishuolto on vuosihuoltoa suurempia huolto, jossa yleensä vaihdetään enemmän kuluvia osia. Näin autosi arvo ja ajettavuus säilyvät taas vuosia eteenpäin.

Akut

Meiltä saat tarvittavat akut niin henkilöautoihin kuin raskaalle kalustolle. Myymme ja asennamme tunnetut Varta- ja Euroglobe-akut edullisesti. Hyvä ja kestävä akku pelastaa päivän, etenkin yrittäjän arjen! Kysy lisää laadukkaista akuistamme soittamalla tai piipahtamalla paikan päällä!

Pakokaasumittaukset ja OBD-pakokaasumittaukset

Pakokaasumittauksia tehdään kaikille vuoden 1978 jälkeen valmistetuille bensiiniautoille. Tarkastuksessa pakokaasumittaus on läpäistävä, mutta siinä ei yleensä ole ongelmaa normaalisti huollettujen autojen kohdalla. Vuoden 2001 jälkeen valmistetuilta henkilö- ja pakettiautoilta vaaditaan myös OBD-pakokaasumittaus. OBD-mittauksessa tutkitaan auton toimintaa ajoneuvotietokoneen tietojen pohjalta.

Autosähkötyöt

Yrityksellämme on osaaminen ja laitteisto kaikkien merkkien autosähkötöihin. Kokemusta on yli 20 vuoden ajalta. Nykyaikaisissa autoissa huoltaminen vaatii yhä enemmän ja enemmän erikoisosaamista, mutta myös ajan tasalla pysymistä. Autosähkötöihin kuuluvat muun muassa korjaukset ja huolto auton akkuihin, laturiin, starttiin, ovien lukkoihin ja sähköisiin lasinnostimiin.

Vikadiagnostiikka

Vikadiagnostiikka selvittää nopeasti auton korjausta vaativat osa-alueet. Autosähkötöissä vikadiagnostiikka on erittäin tärkeää, jotta auton tietokoneen ja sähköjärjestelmien vika saadaan tarkkaan paikannettua.

Lisälaitteiden asennukset ja huollot

Asennamme muun muassa Binar/Planar, Webasto,Eberi lämmittimet ja muut lisälaitteet. Meiltä saat myös laitteiden huollot ja korjaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää!